Om festivalen

Senaste nyheterna

Öppet för alla och helt gratis

Göteborgs Kulturkalas är med upp till 1,7 miljoner besök en av Nordens största kulturfestivaler. 

Festivalen är miljödiplomerad av Göteborgs Stad, kranmärkt och uppfyller kriterierna för Fairtrade City Göteborg. 

Göteborgs Kulturkalas produceras av Göteborg & Co med stöd av Göteborgs Stad och Näringslivsgruppen Göteborg & Co. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad. Festivalen finansieras också tillsammans med Kulturkalasets partner, och programutbudet presenteras tillsammans med kulturlivet i Göteborg och Västra Götalands län.

Kulturkalaset vill inspirera alla besökare att upptäcka något nytt och fortsätta att uppleva stadens kulturutbud under resten av året.

Kulturkalasets uppdrag

Kulturkalaset har som uppdrag att bjuda på ett årligt kalas som bidrar till ett mänskligare, roligare och mera hållbart samhälle.

Genom evenemangets kraft uppmärksammas och stärks det rika kulturutbudet som bidrar till att Göteborg och Västra Götaland blir än mer attraktiva att leva och verka i, samt att besöka.

Vill du veta mer om Göteborgs Kulturkalas?

Ladda ner våra rapporter som PDF-filer här!

Kontakt

Allmänna frågor

För allmänna frågor kan du ringa vår växel som kommer att koppla dig till rätt person, alternativt maila oss. Söker du någon särskild hittar du kontaktuppgifter till de flesta av festivalens medarbetare längre ned på denna sida.

Telefon:
031-368 40 00 (Göteborg & Co:s växel) Fax:
031-81 10 48 E-postadress:
kulturkalaset@goteborg.com Göteborg & Co
ATT: Göteborgs Kulturkalas
Box 29
401 20 Göteborg

Säg hej till Göteborgs Kulturkalas i sociala medier!

Både här och runt om på webbplatsen hittar du länkar till våra sociala medier.

Där kan följa oss för att få senaste nytt om festivalen direkt i ditt flöde. Du kan också dela alla våra nyheter, sidor och till och med enskilda programpunkter genom att klicka på symbolerna som finns längst ned på alla våra sidor.

facebook

 

instagram_filled

 

twitter

 

Vill du medverka?

Om du är intresserad av att vara med på festivalen eller känner någon som du tycker att vi borde boka kan du skicka ett mail till kulturkalaset@goteborg.com  så ser vi till att det hamnar hos rätt programproducent.

Observera att vi efter årsskiftet och framåt våren får in många intresseanmälningar och tips och därför kanske inte hinner svara på allt.

Om du vill komma i direktkontakt med någon av våra programproducenter eller andra medarbetare hittar du deras kontaktuppgifter nedan.

Vi som jobbar med Göteborgs Kulturkalas

Om webbplatsen

Allt innehåll på webbplatsen tillhör Göteborgs Kulturkalas och får inte kopieras utan tillstånd i annat fall än där vi uppmanar till delning på sociala medier.

Information om kakor (cookies)